OBUKA

Nikada niste koristili vatreno oružje, a voleli bi da naučite? Dobrodošli ste kod nas i naš tim vrhunskih profesionalaca će Vas besplatno* obučiti da ga koristite.
Ako želite da aplicirate za dozvolu za nabavku ili preregistraciju oružja , potrebno je da imate Uverenje da ste prošli obuku u rukovanju vatrenim oružjem. Uverenje , obuku i proveru znanja u bezbednom rukovanju vatrenim oružjem, možete dobiti kod nas.
Cene možete pogledati ovde

*Plaća se samo potrošena municija po važećem cenovniku, obuka, korišćenje streljane i oružja se ne naplaćuje.

Obuka se vrši po priručniku koje je sačinio Streljački savez Srbije sa ciljem da na što jednostavniji način omogući kandidatu da lakše shvati i ostvari želju zakonodavca i nas kao izvođača obuke da Vas naučimo ili obnovimo Vaše znanje u bezbednom rukovanju vatrenim oružjem.

Obuka i provera znanja su regulisani pravilnikom o uslovima obavljanja, način sprovođenja obuke za rukovanje vatrenim oružjem (Sl. Glasnik RS br: 1/99) u kojem je između ostalog propisano sledeće:

1. Teorijski deo za oblast:
• Pravni aspekt držanja, nošenja i upotrebe vatrenog oružja – 2 časa
• Bezbedno rukovanje oružjem – 1 čas
• Osnove balistike i tehnike gađanja – 1 čas

2. Praktični deo za oblast:
• Bezbedno rukovanje oružjem – 1 čas
• Praktično gađanje vatrenim oružjem – 2 časa

3. Provera znanja, teoretskog i praktično dela.

Obuka se vrši svake subote od 10 čašova, a zakazivanje je putem telefona na broj 066/357-308 od 12 do 21 h, svakog dana osim ponedeljka.

Obavezna je prijava i uplata obuke. Ispit se održava svakog utorka u 16h.

sr_RSSR
Scroll to Top