QUESTIONS & ANSWERS

Frequently Asked Questions and Answers

NO! Only people over the age of 18 can use the services of the shooting house independently, with a valid document — an identity card or passport.

Samo članovima streljane Barutane dozvoljeno je korišćenje sopstvenog oružja i municije! Svaki aktivan član streljane Barutane može koristiti svoje lično oružje ukoliko je vlasnik oružja i poseduje oružni list. Korišćenje ličnog oružja i municije dozvoljeno je isključivo za malokalibarsko oružje i oružje pištoljskog kalibra. Karabinsko i lovačko oružje NE MOŽE se koristiti u streljani.

Samo aktivni članovi streljane Barutane mogu u svakom momentu mogu dokupiti klubsku municiju po povlašćenoj ceni i iskorisiti je na strelištu. Korisnici koji nisu članovi Barutane NE MOGU dokupiti klubsku municiju.

NE! Korišćenje oružja dozvoljeno je samo aktivnim članovima streljane Barutane.

Nije! Svako zainteresovano punoletno lice može koristiti usluge streljane u okviru radnog vremena i oprobati bilo koje klubsko oružje, bez obzira na prethodni nivo znanja. Instruktor će pre samog gađanja strelca provesti kroz sve teorijske principe i praktične radnje, neophodne za bezbedno rukovanje vatrenim oružjem.

If you are coming independently, you do not need to announce your arrival or book an appointment. If you are coming in groups of two or more people, it is advisable to book an appointment before your arrival, in order to prepare the shooting range and the instructor in time.

U okviru našeg radnog vremena svakako da možete, ali prednost UVEK imaju rezervacije. Najbolje je da rezervišete termin kako ne biste čekali.

Rezervacije se vrše isključivo putem sajta i rezervacijom ostvarujete 10% popusta na celokupnu municiju! POPUST OD 10% NE VAŽI ZA PAKETE!! Za rezervaciju je potrebno da popunite formular i ostavite nam sledeće podatke: ime, prezime, mail i kontakt telefon, vreme kao i broj učesnika. Potvrdu rezervacije dobićete putem email-a.

Na sajtu imate cenovnik paketa i cenovnik po metku. Minimalna količina metaka po oružju je : za pištolj 10 metaka, za revolver 6 metaka, za puške pištoljskog kalibra 15 metaka.

Samo oružje koje je eksluzivno se naplaćuje, ostala oružja se ne naplaćuju!

*Za PIŠTOLJ Desert Eagle korišćenje oružja je 2.000 RSD uz minimalnu količinu metaka od 5 komada.
*Za puške H&K SP5/SP5K korišćenje oružja je 1.000 RSD uz minimalnu količina metaka od 15 komada. Sve cene su izražene sa pdv-om

NARAVNO! Možete kupiti bilo koji paket koji trenutno imamo u ponudi na našem sajtu. Pakete možete kupiti na strelištu i bez prethodne najave, samim dolaskom u streljanu i odmah ga iskoristiti.

NARAVNO! Uvek izlazimo u susret našim korisnicima, tako da možete promeniti oružje istog tipa i kalibra. Dovoljno je napomenuti instruktoru da želite da promenite oružje iz paketa.

Naravno! Možete odabrati bilo koje oružje iz našeg asortimana. U ponudi imamo najveći izbor različitog oružja, u različitim kalibrima. Sve cene mimo paketa imate u našem cenovniku.

You can gladly make a package or packages of your choice, you just have to mention before the event what you want from the weapon and how many people are attending the event so that we can prepare the desired packages in time.

Ovo nije moguće jer su svi paketi za jednu osobu, osim ukoliko nije naznačeno da je paket za dve osobe. Svi paketi pokrivaju sve troškove korišćenja oružja, strelišta, municije, meta i rad instruktora. Sve cene su sa uračunatim pdv-om.

NARAVNO! Možete kupiti bilo koji paket koji trenutno imamo u ponudi na našem sajtu. Svaki paket koji kupujete kao poklon Vama dragoj osobi možete kupiti isključivo kod nas lično i on se izdaje kao GIFT kartica streljane Barutane. GIFT kartica je personalizovana na korisnika kome je namenjena, sa njegovim imenom, prezimenom i periodom važenja. Korisnik POKLONA/GIFT kartice nema dodatnih troškova i potrebno je samo da pokaže personalizovanu karticu instruktoru streljane Barutane. Takođe, možete kupiti više različitih GIFT kartica i one važe 6 meseci od dana izdavanja.

Samo uz prethodnu saglasnost instruktora Vama i Vašim prijateljima dozvoljeno je da slikate/snimate tokom gađanja iz vatrenog oružja, osim ako bi to dovelo do kršenja osnovnih pravila bezbednog rukovanja vatrenim oružjem.

Of course! You can pay by cash or card. Payment is made when you finish shooting, not in advance.

Pregnant women are not advised to use firearms due to noise and should avoid noisy environments.

NE! Zakonom o oružju i municiji Republike Srbije, automatsko oružje i oružje sa prigušivačem je STROGO zabranjeno za civilnu upotrebu, pa se stoga ne mogu koristiti na strelištu!

NE! Obuke za rukovanju vatrenim oružjem ne vršimo .

DA! U okviru kafića imamo GIFT SHOP gde možete voljenoj osobi izabrati orginalni poklon. Artikle koje imamo u ponudi možete kupiti odmah. Ne nudimo mogućnost slanja, već isključivo možete kupiti poklon lično.

If you have any other questions, please contact us.