PITANJA I ODGOVORI

Najčešće postavljana pitanja i odgovori

NE! Samo punoletna fizička lica sa navršenih 18 godina života mogu koristiti usluge streljane samostalno, uz važeći dokument — ličnu kartu ili pasoš.

Samo članovima streljane Barutane dozvoljeno je korišćenje sopstvenog oružja i municije! Svaki aktivan član streljane Barutane može koristiti svoje lično oružje ukoliko je vlasnik oružja i poseduje oružni list. Korišćenje ličnog oružja i municije dozvoljeno je isključivo za malokalibarsko oružje i oružje pištoljskog kalibra. Karabinsko i lovačko oružje NE MOŽE se koristiti u streljani.

Samo aktivni članovi streljane Barutane koji imaju svoje lično oružje mogu u svakom momentu mogu dokupiti klubsku municiju po povlašćenoj ceni i iskorisiti je na strelištu. Korisnici koji nisu članovi Barutane NE MOGU dokupiti klubsku municiju.

NE! Korišćenje oružja dozvoljeno je samo aktivnim članovima streljane Barutane.

Da, naravno! Možete izabrati različite pakete u svojoj grupi, samo je potrebno da nam ostavite napomenu koje pakete želite putem formulara za rezervaciju.

Govorimo engleski i srpski jezik.

Nije, jer ste pod stalnim nadzorom instruktora! Svako zainteresovano punoletno lice može koristiti usluge streljane u okviru radnog vremena i oprobati bilo koje klubsko oružje, bez obzira na prethodni nivo znanja. Instruktor će pre samog gađanja strelca provesti kroz sve teorijske principe i praktične radnje, neophodne za bezbedno rukovanje vatrenim oružjem.

DA! Dolazak u streljani se vrši isključivo uz prethodnu rezervaciju! Ukoliko dolazite samostalno, nije potrebno najavljivati dolazak, niti rezervisati termin. 
NE! Rezervacije su obavezne za dve ili više osoba i morate pre samog dolaska rezervisati termin i obavezno navesti broj osoba. 

Rezervacije se vrše isključivo putem sajta. Za rezervaciju je potrebno da popunite formular i ostavite nam sledeće podatke: ime, prezime, mail i kontakt telefon, vreme kao i broj učesnika. Potvrdu rezervacije dobićete putem email-a.

Na sajtu imate cenovnik paketa i cenovnik po metku. Minimalna količina metaka po oružju je : za pištolj 10 metaka, za revolver 6 metaka, za puške pištoljskog kalibra 15 metaka.

NE! Sve cene su uračunate u cenu metka i nemate dodatnih troškova.

NARAVNO! Možete kupiti bilo koji paket koji trenutno imamo u ponudi na našem sajtu. Pakete možete kupiti na strelištu i bez prethodne najave, samim dolaskom u streljanu i odmah ga iskoristiti.

NARAVNO! Uvek izlazimo u susret našim korisnicima, tako da možete promeniti oružje istog tipa i kalibra. Dovoljno je napomenuti instruktoru da želite da promenite oružje iz paketa.

Naravno! Možete odabrati bilo koje oružje iz našeg asortimana. U ponudi imamo najveći izbor različitog oružja, u različitim kalibrima. Sve cene mimo paketa imate u našem cenovniku.

Sa zadovoljstvom možete napraviti paket ili pakete po svom izboru, samo morate napomenuti pre samog događaja šta želite od oružja i koliko osoba prisustvuje događaju kako bi smo blagovremeno pripremili željene pakete.

Ovo nije moguće jer su svi paketi za jednu osobu, osim ukoliko nije naznačeno da je paket za dve osobe. Svi paketi pokrivaju sve troškove korišćenja oružja, strelišta, municije, meta i rad instruktora. Sve cene su sa uračunatim pdv-om.

NARAVNO! Možete kupiti bilo koji paket koji trenutno imamo u ponudi na našem sajtu. Svaki paket koji kupujete kao poklon Vama dragoj osobi možete kupiti isključivo kod nas lično i on se izdaje kao GIFT kartica streljane Barutane. GIFT kartica je personalizovana na korisnika kome je namenjena, sa njegovim imenom, prezimenom i periodom važenja. Korisnik POKLONA/GIFT kartice nema dodatnih troškova i potrebno je samo da pokaže personalizovanu karticu instruktoru streljane Barutane. Takođe, možete kupiti više različitih GIFT kartica i one važe 6 meseci od dana izdavanja.

Samo uz prethodnu saglasnost instruktora Vama i Vašim prijateljima dozvoljeno je da slikate/snimate tokom gađanja iz vatrenog oružja, osim ako bi to dovelo do kršenja osnovnih pravila bezbednog rukovanja vatrenim oružjem.

Naravno! Plaćanje možete izvršiti gotovinom ili karticom. Plaćanje se vrši kada završite sa gađanjem, ne unapred.

kartice horiz 777

Trudnicama nije preporučljivo da koriste vatreno oružje zbog buke i trebaju izbegavati bučna okruženja.

Ne! Taktičko gađanje nije moguće vršiti u streljani.

NE! Zakonom o oružju i municiji Republike Srbije, automatsko oružje i oružje sa prigušivačem je STROGO zabranjeno za civilnu upotrebu, pa se stoga ne mogu koristiti na strelištu!

NE! Obuke za rukovanju vatrenim oružjem ne vršimo .

DA! U okviru kafića imamo GIFT SHOP gde možete voljenoj osobi izabrati orginalni poklon. Artikle koje imamo u ponudi možete kupiti odmah. Ne nudimo mogućnost slanja, već isključivo možete kupiti poklon lično.

Ukoliko imate bilo kakvo drugo pitanje, kontaktirajte nas.