PITANJA I ODGOVORI

Najčešće postavljana pitanja i odgovori

Samo punoletna fizička lica sa navršenih 18 godina života mogu koristiti usluge streljane samostalno, uz važeći dokument — ličnu kartu ili pasoš.

Fizičko lice koje je poseduje oružni list I vlasnik je donetog vatrenog oružja može ga upotrebiti za gađanje u streljani. Svaki strelac može gađati i sopstvenom municijom. Korišćenje u streljani je dozvoljeno isključivo za malokalibarsko oružje I oružje pištoljskog metka. Karabinsko I lovačko oružje se ne može koristiti u streljani.

Naravno! U svakom momentu možete kupiti klupsku municiju. Tokom gađanja možete oprobati bilo koje klupsko oružje, odnosno više njih. Za određenu vrstu oružja se naplaćuje korišćenje.

Nije! Svako zainteresovan može posetiti streljanu u okviru radnog vremena i oprobati bilo koje klupsko oružje, bez obzira na prethodni nivo znanja. Instruktor će, pre samog gađanja, strelca provesti kroz sve teorijske principe i praktične radnje, neophodne za bezbedno rukovanje vatrenim oružjem.

Ukoliko dolazite samostalno, nije potrebno najavljivati dolazak, niti rezervisati termin. Ukoliko dolazite u grupama od tri ili više osoba, poželjno je rezervisati termin pre dolaska, radi pravovremene pripreme streljane i instruktora.

Potrebno je da ste u momentu prijave punoletni, kao i da prilikom prijave priložite važeću ličnu kartu I izvršite uplatu.

Ukoliko imate bilo kakvo drugo pitanje, kontaktirajte nas.