POSTANITE ČLAN STRELJANE BARUTANE

ČLANSTVO U KLUBU

Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u naš tim koji iz dana u dan broji sve više zadovoljnih korisnika. Dobrodošli u Vašu Streljanu Barutanu!

POSTANI DEO PRIČE

Nije važno da li imate oružje ili ne, važno je da volite oružje! Ukoliko do sada niste probali oružje, prava je prilika da probate i učlanite se. Pridružite se našem timu još danas!

BITI ČLAN BARUTANE

Članstvo u streljani donosi bolje pogodnosti i beneficije. Učlanite se i saznajte šta Vas sve čeka kao novog člana našeg tima.

Prijem članova u Barutani se vrši konstantno. Popunjavanjem pristupnice dobijate člansku kartu sa svojim personalizovanim brojem i ličnim podacima. Da bi ste se učlanili potrebno je da dodjete licno u prostorije kluba.

Godišnja članarina iznosi 5.000 rsd. Obnova članarine za postojeće članove iznosi 4.000 rsd.

Članstvo u Barutani je vremenski ograničeno i predviđena članarina traje 12 meseci od dana pristupanja klubu, sa mogućnošću produženja.

Članska kartica kluba osim osećaja pripadnosti velikom Barutana timu, osnov je za ostvarivanje svih članskih pogodnosti koje klub pruža.

Članska kartica se može preuzeti isključivo lično u prostorijama kluba.

Koje popuste ostvaruju članovi Basic članske karte?

• Popust na municiju u iznosu od 9% do 20% (zavisno od kalibra)
• Popust na korišćenje linije u iznosu od 45%
• Popust na eksluzivno oružje koje se naplaćuje u iznosu od 30%
• Popust na ceo asortiman pića u iznosu od 20%
• Popust na municiju za članove koji koriste svoje oružje u kalibru 9×19 je 50 din/kom PPU + korišćenje linije (mete se ne naplaćuju)
• Popusti samo za članove kada su dani Barutane….!

clanarina mockup 222