POSTANITE ČLAN STRELJANE BARUTANE

ČLANSTVO U KLUBU

Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u jednu specifičnu porodicu koja je iz dana u dan sve veća i veća. Dobrodošli u Vašu Streljanu Barutanu!

POSTANI DEO PRIČE

Nije važno da li imate oružje ili ne, važno je da volite oružje! Ukoliko do sada niste probali oružje, prava je prilika da probate i učlanite se… Pridružite se našoj porodici!

BITI ČLAN BARUTANE

Članstvo donosi osećaj ponosa i pripadnosti velikoj Barutana porodici, a uz to i niz pogodnosti. Naša strast je naš osećaj za veliko prijateljstvo, porodicu i zabavu.

Prijem članova u Barutani se vrši konstantno. Odmah po popunjavanju pristupnice dobijate člansku kartu sa svojim personalizovanim brojem.

Da bi ste se učlanili u klub potrebno je da uplatite godišnju članarinu u iznosu od 4.000 rsd na račun Kluba u bilo kojoj pošti, banci ili licno u klubu!

Članstvo u Barutani je vremenski ograničeno i predviđena članarina traje 12 meseci od dana pristupanja klubu.

Članska kartica kluba je osim osećaja pripadnosti velikoj Barutana porodici, osnov za ostvarivanje svih članskih pogodnosti koje klub pruža. Pristupanjem u klub svaki član dobija personalizovanu člansku karticu sa svojim rednim brojem, imenom i prezimenom.

Članska kartica se može preuzeti lično ili putem pošte (post express), zavisno od toga kako vi želite.

Koje popuste ostvaruju članovi Basic članske karte?

• Popust na municiju u iznosu od 12% do 20% (zavisno od kalibra)
• Popust na korišćenje linije u iznosu od 30%
• Popust na eksluzivno oružje koje se naplaćuje u iznosu od 30%
• Popust na ceo asortiman pića u iznosu od 10%
• Popust na municiju za članove koji koriste svoje oružje u kalibru 9×19 je 50 din/kom PPU + korišćenje linije (mete se ne naplaćuju)
• Popusti samo za članove kada su dani Barutane….!

clanarina mockup 222