O NAMA

Nezaboravna atmosfera, rivalstvo i miris baruta! Pričaćete o svom vremenu koje ste proveli
sa nama do kraja večeri i pamtićete ga godinama koje dolaze. To sigurno neće biti naš
poslednji susret.

O BARUTANI:

Mi smo kvalifikovani tim instruktora, strastveni u dinamičnom i preciznom gađanju. Takođe smo aktivni takmičari u sportskom streljaštvu. Delimo istu strast, a cilj nam je da gadjanje širimo kao zanimljiv i prijatan vid rekreacije ili načina života.

ŠTA MI RADIMO?

Vodimo obuke, kurseve, takmičenja, događaje (tim bilding događaje, momačke zabave) za kompanije i pojedince. Podučavamo bezbednu i profesionalnu upotrebu vatrenog oružja u prijatnim uslovima.

ZAŠTO BAŠ IZABRATI NAS?

Svakog učenika i učesnika događaja tretiramo individualno, obezbeđujući pravi izbor oružja i nastavnih metoda u skladu sa stepenom vaše veštine.

ZAŠTO GAĐATI?

Nezaboravna atmosfera, rivalstvo i miris baruta! Pričaćete o svom vremenu koje ste proveli sa nama do kraja večeri i pamtićete ga godinama koje dolaze. To sigurno neće biti naš poslednji susret.

NAJBOLJI ARSENAL ORUŽJA SAMO ZA VAS!

Naš arsenal uključuje vatreno oružje od malokalibarskih pištolja i revolvera, do najvećeg izbora pištolja i sportskih pušaka, a izdvojićemo za Vas i ekskluzivna oružja koje će te retko naći bilo gde drugde u ponudi. Bez sumnje svako će pronaći nešto za sebe! Naši iskusni instruktori će vam rado pomoći da odaberete najbolje vrste oružja. Takođe ćete proći kroz bezbednosni brifing i uputstva o pravilnoj upotrebi vatrenog oružja. Svaki strelac će znati ispravan stav i tehniku gađanja. Bićete opremljeni zaštitnim naočarima i zaštitom za sluh. Dobra zabava je veoma važna, ali mora biti bezbedna!

GENERALNI SPONZOR:
SPONZOR: