O NAMA

Streljana Baruatna je najmodernije opremljena streljana zatvorenog tipa u Beogradu. Korisnicima naših usluga nudimo izbor od preko sto različitih vrsta oružja. Nije vam potrebna licenca ili prethodno iskustvo da biste koristili usluge našeg strelista, a naš kvalifikovani tim instruktora brine se za bezbednu i pravilnu upotrebu oružja.
Pristupačne cene, promotivni paketi ili personalizovani paketi koje sami izaberete sa oružjem iz naše ponude su najbolji izbor za sve korisnike.

onama 2023 555

Vrhunska lokacija

U centru grada na 10 min od Trga Republike.

Streljana Barutana Individualno Gadjanje

Profesionalno osoblje

Ljubaznost, profesionalizam i naravno bezbednost na prvom mestu.

IMG 7697

Veliki izbor oružja

Više od 100+ komada oružja sa 6 modernih streljačkih pozicija od 25 metara.

NAŠA PONUDA:

Pored rekreativnog gadjanja, Streljana Barutana vrši i organizaciju različitih događaja – Team Building programa za kompanije, kao i proslave rodjendana i momačkih večeri.

ZAŠTO BAŠ IZABRATI NAS?:

Svakog učesnika događaja tretiramo individualno, obezbeđujući pravi izbor oružja i nastavnih metoda u skladu sa stepenom vaše veštine.

NAŠ ASORTIMAN:

Asortiman naše streljane uključuje vatreno oružje od malokalibarskih pištolja i revolvera do najvećeg izbora pištolja i sportskih pušaka. Posebno izdvajamo širok izbor ekskluzivnih oružja, jedinstven u našem regionu. Naši iskusni instruktori pomoći će vam u odabiru oružja prema stepenu vaših veština, ali i vašim željama. Svaki korisnik prolazi kratak bezbednosni kurs sa uputstvima o pravilnoj upotrebi vatrenog oružja, pravilnom stavu i tehnikama gađanja. Bezbednosna oprema u vidu zaštitnih naočara i zaštite za sluh, obezbeđena je za svakog korisnika. Dobra zabava je veoma važna, ali bezbednost naših korisnika je na prvom mestu!

Pratite nas:
Streljana Barutana Vrhunska Ventilacija

Vrhunska ventilacija

Streljana Barutana Vrhunska Ventilacija

VRHUNSKA RASVETA

Streljana Barutana Klimatizovano

KLIMATIZOVANO

Streljana Barutana Velike Grupe

VELIKE GRUPE

NAŠI INSTRUKTORI:

instroktor 222

CAKI

instroktor 222

nemanja

instroktor 222

zoran

instroktor 222

ARSA

barutana logo new color 111
instroktor 222

MILOŠ

NAJVEĆA ZAHVALNOST:

Član Streljačkog Saveza Srbije