O NAMA

Streljana Barutna je najmodernije opremljena streljana zatvorenog tipa u regionu. Korisnicima naših usluga nudimo izbor od preko sto različitih vrsta oružja. Kvalifikovani tim instruktora pobrinuće se za bezbednu i ispravnu upotrebu oružja, kao i stručnu obuku rukovanja vatrenim oružjem svim zainteresovanim licima.

Nezaboravna atmosfera, rivalstvo i miris baruta, utisci si koji će se prepričavati, a Streljana Barutna postaće mesto na koje ćete se rado vraćati!

Barutana Streljana

caffe bar

Izdvojite vreme za sebe i uživajte u svakom trenutku!

Streljana Barutana Profesionalno Osoblje

Profesionalno osoblje

Ljubaznost, profesionalizam i naravno bezbednost na prvom mestu.

Streljana Barutana Veliki izbor Oružja

Veliki izbor oružja

Više od 100+ komada oružja sa 6 modernih streljačkih pozicija od 25 metara.

Streljana Barutana Vrhunska Ventilacija

Vrhunska ventilacija

Streljana Barutana Vrhunska Ventilacija

VRHUNSKA RASVETA

Streljana Barutana Klimatizovano

KLIMATIZOVANO

Streljana Barutana Velike Grupe

VELIKE GRUPE

O BARUTANI:

Barutana tim čine kvalifikovani instruktori sa dugogodišnjim iskustvom u rukovanju vatrenim oružjem. Kao aktivni takmičari u sportskom streljaštvu, svom poslu pristupamo strastveno i dinamično sa ciljem da ovaj vid rekreacije na zanimljiv način približimo svim našim posetiocima.

NAŠA PONUDA:

Pored rekreativnog pucanja, Streljana Barutana vrši obuke za rukovanje vatrenim oružjem, kurseve, kao i organizaciju različitih događaja – Team Building programa za kompanije, kao i proslave rodjendana i momačkih večeri.

ZAŠTO BAŠ IZABRATI NAS?

Svakog učenika i učesnika događaja tretiramo individualno, obezbeđujući pravi izbor oružja i nastavnih metoda u skladu sa stepenom vaše veštine.

NAŠ ASORTIMAN:

Arsenal naše streljane uključuje vatreno oružje od malokalibarskih pištolja i revolvera do najvećeg izbora pištolja i sportskih pušaka. Posebno izdvajamo širok izbor ekskluzivnih oružja, jedinstven u našem regionu. Naši iskusni instruktori pomoći će vam u odabiru oružja prema stepenu vaših veština, ali i vašim željama. Svaki korisnik prolazi kratak bezbednosni kurs sa uputstvima o pravilnoj upotrebi vatrenog oružja, pravilnom stavu i tehnikama gađanja. Bezbednosna oprema u vidu zaštitnih naočara i zaštite za sluh, obezbeđena je za svakog korisnika. Dobra zabava je veoma važna, ali bezbednost naših korisnika je na prvom mestu!

Pratite nas:

NAJVEĆA ZAHVALNOST:

Član Streljačkog Saveza Srbije